Καθορισμός του ανθρώπινου ασυνείδητου (2)

Ο αδελφός μου κατοικεί με την σύζυγό του σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που επιλέχθηκε πριν από 8 χρόνια. Για την επιλογή του σπιτιού (Σ1) τα πράγματα συνέβησαν όπως συμβαίνουν στις περιπτώσεις αυτές. Προηγήθηκε έρευνα αγοράς, πολλές αγγελίες, επισκέψεις σε 7 τουλάχιστον υποψήφια διαμερίσματα, στάθμιση των κριτηρίων που έπρεπε να ληφθούν υπόψη για την επιλογή της θέσης του ακινήτου, και, γενικά, όλες εκείνες οι ενέργειες που μέχρι σήμερα  θεωρούμε ως προϊόν της ελεύθερης βούλησής μας. Η επιλογή της θέσης της κατοικίας  Σ1 έγινε σε κεντρικό σημείο στα Βριλήσσια.

Πρίν από δύο μήνες η αδελφή μου ξεκίνησε να ψάχνει με τον σύντροφό της για σπίτι. Οι περιοχές που βόλευαν ήταν μεταξύ Χαλανδρίου και Μελισσίων, για να είναι κοντά στη δουλειά τους. Για την επιλογή του σπιτιού (Σ2) τα πράγματα συνέβησαν όπως συμβαίνουν στις περιπτώσεις αυτές. Προηγήθηκε εκτεταμένη έρευνα στο διαδίκτυο, πολλές φωτο-αγγελίες, επισκέψεις σε 3 υποψήφια διαμερίσματα, στάθμιση των κριτηρίων που έπρεπε να ληφθούν υπόψη για την επιλογή της θέσης του ακινήτου, το ύψος του ενοικίου, η κατάσταση της πολυκατοικίας, η πρόσβαση στα μέσα μεταφοράς, και, γενικά, όλες εκείνες οι ενέργειες που μέχρι σήμερα θεωρούμε ως προϊόν της ελεύθερης βούλησής μας. Τελικά, μετά από εκτενή αναζήτηση της αδελφής μου  στο διαδίκτυο,  τα πράγματα καθόρισε μια… όμορφη φωτο-αγγελία • ο θεός κυκλοφορεί στο ίντερνετ και ο αλγόριθμος της Google υποτάσσεται στη θέληση του Απόλλωνα 🙂 . Η επιλογή της θέσης της κατοικίας Σ2 έγινε σε κεντρικό σημείο στα Μελίσσια.

(Τις λεπτομέρειες του ιστορικού που παραθέτω για το σπίτι Σ2, που είναι περιληπτικά τα γεγονότα που προηγήθηκαν της επιλογής της θέσης του σπιτιού, ζήτησα από την αδελφή μου να μου περιγράψει λεπτομερώς, αφού εντόπισα τα ευρήματα αυτού του ποστ. Τα γεγονότα του ιστορικού της επιλογής της θέσης του σπιτιού Σ1 που παραθέτω, τα έζησα από κοντά.)

– Ισοσκελές είναι το τρίγωνο με κορυφή το Μαντείο του Απόλλωνος στην Κλάρο, και πλευρές έως, α) το Σ1 (294.140,72 μέτρα) και, β) το Σ2 (294.154,97 μέτρα). [εικόνα 1].

image

– Ισοσκελές είναι το τρίγωνο με κορυφή το Ναό της Ήρας στο Ηραίο Περαχώρας, και πλευρές έως, α) το Σ1 (86.505,36 μέτρα) και, β) το Σ2 (86.505,98 μέτρα). [εικόνα 2].

image

Δεδομένου ότι τίποτα στα Απολλώνια γεωδαιτικά δίκτυα δεν είναι τυχαίο, υπάρχει λόγος που τα σπίτια Σ1 και Σ2 τοποθετήθηκαν με τέτοια θαυμαστή ακρίβεια, αντικριστά ακριβώς των Ναών του Απόλλωνα και της Ήρας.

– ΤΟ ΣΠΊΤΙ Σ1 ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΌ ΎΨΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΊΤΙ Σ2, ΣΤΙΣ 23 ΜΟΊΡΕΣ, 50 ΠΡΏΤΑ ΚΑΙ 21 ΔΕΎΤΕΡΑ ! ! ! [εικόνα 3]

image

Τα πράγματα τελικά οδηγήθηκαν σε αποτέλεσμα που μοιάζει καθορισμένο. Δεδομένου ότι οι συμμετρίες των εικόνων 1-3 ήταν ανέκαθεν εκεί, συνάγεται ότι όποιος μπορούσε να διαβάσει τον καλά κρυμμένο στις εικόνες 1-3 κώδικα, θα μπορούσε και να προβλέψει την ακριβή γεωγραφική θέση που θα κατοικούσαν οι    πρωταγωνιστές της ιστορίας μας.

Μοιάζει σαν το μέλλον, είτε «Κάποιος» να το γνωρίζει, είτε «Κάποιος» να το καθορίζει, είτε ότι δεν υπάρχει μέλλον. Με διαφορά 7 ετών, δύο αδέλφια καταλήγουν να κατοικούν στο ίδιο ακριβώς γεωγραφικό ύψος, σε απόσταση 2.783,66 μέτρων ο ένας από την άλλη, για να αποδειχθεί ότι η ελεύθερη βούληση είναι μία αυταπάτη, μία ψευδαίσθηση του ανθρώπου.

Η χαοτική αύτη ιστορία, που είναι η δεύτερη που δημοσιεύω (η πρώτη εδώ https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10208540540248874&id=1169370310), επιβεβαιώνει την υποψία μου περί ύπαρξης Μαθηματικού Κανόνα που καθορίζει τη λειτουργία του ανθρώπινου ασυνείδητου, όμοιου ακριβώς με τον κανόνα βάσει του οποίου επιλέχθηκαν οι θέσεις που κτίστηκαν οι Ναοί τού Απόλλωνα.

Οι ιεροί για την ανθρωπότητα Ναοί του Απόλλωνα, οι οποίοι παίζουν πρωταγωνιστικό (και) εδώ ρόλο, αποδεικνύουν ότι, είτε το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο και «Κάποιος» το γνωρίζει, είτε «Κάποιος» το καθορίζει, είτε ότι δεν υπάρχει μέλλον. Επίσης, ότι η ελεύθερη βούληση είναι μία αυταπάτη, μία ψευδαίσθηση του ανθρώπου. Αναζητούσαμε την απόδειξη για το αν οι ανθρώπινες αποφάσεις είναι συνειδητές ή ασυνείδητες στις νευροεπιστήμες και στους μαγνητικούς τομογράφους, ενώ στην πραγματικότητα το ανθρώπινο ασυνείδητο είναι πρόβλημα καθαρά Φυσικής.

Advertisements